Jukolux panostaa kansainvälistymiseen

 

Jukolux tähtää kansainvälisille markkinoille. Valokeilassa on tällä kertaa Light + Building -messut 3.–8.3.2024 Saksassa Frankfurt am Mainissa. Joka toinen vuosi järjestettävä Light + Building on maailman johtava arkkitehtuurisuunnittelun ja rakennustekniikan tapahtuma, joka kokoaa yhteen valaistusalan asiantuntijoita.

 

”Messuilla olemme kohdanneet valaistusalan ammattilaisia useista Euroopan maista ja käyneet erittäin lupaavia keskusteluja. Tavoitteenamme on löytää yhteistyökumppaneita, jotka jakavat intohimomme ja visiomme sekä luoda pitkäaikaisia suhteita valaistusmaailman huippujen kanssa. Kansainväliset kumppanuudet avaavat ovia uusille mahdollisuuksille”, kertoo Rainer Rönnback Jukoluxilta.

 

Jukoluxin kansainvälistymisen keihäänkärkituotteena toimii uusi ATEX-tilojen JUKO ALX -lineaarivalaisin, joka on tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Tuotekehityksessä on otettu huomioon kaikista haastavimpienkin ATEX-tilojen tarpeet: valaisin soveltuu kaikkiin kaasuympäristöihin ja pölyluokkiin. Uudenlainen virtalähde tuo JUKO ALX -valaisimeen ainutlaatuisen resetointimahdollisuuden.

 

Uusille yhteistyökumppanuuksille halutaan rakentaa vakaa, hyvä pohja. Kumppanuudet kansainvälisten ATEX- ja valaistusalojen ammattilaisten kanssa auttavat rakentamaan siltoja maailmanmarkkinoille ja luomaan pitkäaikaisia suhteita ATEX-loppuasiakkaiden kanssa.

Jaa