Korkeinta mahdollista laatua, palkittua muotoilua

Teollisuusvalaistus

Jukolux Oy on kehittänyt tuoteperheitä myös raskaan teollisuuden toimialoille, joissa ei vaadita ATEX hyväksyntää. Lupaus laadusta ei kuitenkaan muutu.

Korkeimman
vaatimustason
laatua

Teollisuusvalaistuksessa yhteinen nimittäjä on usein normaalia vaativammat olosuhteet. Kyseessä voi olla korkeat tilat, likaiset ympäristöt tai vaikka prosessilaitteistot. Joka tapauksessa, tulee valaistuksen olla huoltovapaata, toimivaa, pitkäikäistä ja helposti asennettavaa. Jukolux Oy haluaa palvella kokonaisvaltaisesti teollisuusasiakkaitansa ja toteutamme valaistusuudistukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja räätälöimme toteutuksen heille soveltuvaksi.

Valon avulla parempaan lopputulokseen

Teollisuuden eri aloilla pyritään hakemaan kilpailuetua jokaisella osa-alueella ja kustannuksia pyritään minimoimaan kaikin keinoin. Teollisuuskohteissa valaistuksella on normaalia isompi rooli. Usein hallien pinta-alat ovat suuria ja valaisimia tarvitaan erityisen paljon, tämä puolestaan lisää kustannuksia. Jo tästäkin syystä tulee erityistä huomioita kiinnittää valaistuksen energiatehokkuuteen ja pitkäikäisyyteen. Päivittämällä valaisimet LED -teknologiaan, saavutetaan pidempi käyttöikä, pienemmät käyttökustannukset sekä valoisampi ja turvallisempi työympäristö.

 

Teollisuusympäristöt myös vaihtelevat ääripäästä toiseen. Joissain kohteissa on korkea lämpötila ja ilmankosteus, kun taas toiset ovat kylmiä ja kuivia. Ilmassa voi olla myös paljon prosesseista johtuvaa pölyä tai kuitua. Mahdollisuudet ja yhdistelmät ovat lähes rajattomat.

 

Tämän vuoksi, teollisuuteen suunniteltujen LED valaisimien tulee olla vähintään yhtä monipuolisia. Vaativiin teollisuusympäristöihin voimme tarjota valaisimia, jotka on rakennettu ATEX valojemme pohjalta. Muihin teollisuuskohteisiin voimme tarjota myös edustamiamme FINLUX Pro -tuotteita.

 

 

Meiltä löydät valaistusratkaisun kaikkiin teollisuusympäristöihin.

 

SÄÄSTÄ

  • Elinkaarikustannusten minimointi pitkäikäisillä LED -valaisimilla
  • Pienempi sähkönkulutus
  • Valaisimien määrän optimointi räätälöidyllä valaistussuunnittelulla

PARANNA

  • Luo turvallisempi työympäristö tasaisemman ja paremman valon avulla
  • Valaistusvoimakkuudet standardien vaatimusten mukaisiksi
  • Parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä

VÄHENNÄ

  •  Hiilijalanjäljen minimointi energiatehokkailla LED -valaisimilla
  • Kiertotalousajattelun mukainen hankinta
  • Huoltotarpeen minimointi

Viimeisimpiä asennusympäristöjä

Viimeisin asennuskohde kaivosteollisuuten, oli kaivokseen johtavan maanalaisen tien valaiseminen. Toteutukseen tarvittiin assymmetristä valonjakoa, jotta valo saataisiin leviämään tasaisesti tienpinnalle tunnelin sivuseinältä. Toteutus tehtiin JUKO LT valaisimella, jonka korroosionkestävyys ja erinomaiset optiikkaratkaisut olivat ratkaisevassa roolissa.
Tunneleihin LT tuotteella voidaan toteuttaa niin pro-beam, counter-beam tai symmetrinen ratkaisu. Voimme tarjota siis kaikkiin eri ratkaisumalleihin tuotteen, joka on varmasti kilpailukykyinen kaikilla mittapuilla.
Eräs asiakkaistamme halusi valita generaattorisaliinsa valaisimet, jotka minimoisivat heidän huoltokustannuksensa. JUKO HT ja LT tuotteet tarjosivat helppoutta, energiatehokkuutta, elinikää ja huoltovapautta. Kaikki erinomaisia syitä, jotka helpottivat asiakkaan päätöstä.
Terästeollisuudessa ja muussa raskaassa teollisuudessa ympäristön lämpötilat kohoavat yleensä jopa erittäin korkeiksi. Se aiheuttaa erilaisia ongelmia LED valaistukselle, eritoten LED virtalähteille. JUKO -ratkaisun avulla voimme tarjota ratkaisun, joka todella toimii.
Korkeat lämpötilat, kosteus ja ilmassa leijailevat kuidut; ei kuulosta helpoimmalta ympäristöltä LED -valaistukselle. Tehokas passiivijäähdytys, erinomainen kotelosuunnittelu ja hengitysventtiilit tekevät valaisimistamme erinomaisen valinnan paperiteollisuudelle.
Puhuttaessa ruoka- ja juomateollisuudesta, ilman ATEX vaateita, esiin nousee yleensä ISO22000 standardin vaatimukset. Missään tilanteessa ei valaisimista saisi tippua mitään, mikä voisi sekoittua alla oleviin prosesseihin. Onnistuneet asennukset ISO22000 sertifioituihin tiloihin alkaa JUKO -tuotteilla.
Tarkasti määritelty alue, johon tarvitaan lisää valoa? Korkeat ympäristölämpötilat? Värinää? Uniikit vaatimukset vaatii uniikit ratkaisut. Teollisuusvalaisimemme yhdistettynä JUKO keskitettyyn virranjakeluun on ollut voittava ratkaisu erittäin vaativissa teollisuushalleissa.
Tuotteet ovat kuin kotonaan raskaassa teollisuudessa. JUKO tuotteet on tehty kestämään ja toimimaan ATEX ympäristöissä, joten raskas teollisuus ei ole ongelma.
Ympäristöt, joissa ilmassa on erilaisia happoja ja emäksiä, tuotteiden pinnotteilla ja pinta-materiaaleilla on suuri rooli. Tuotteidemme muoviseokset ja alumiinien pintakäsittelyprosessit antavat tuotteillemme hyvän suojan useimpiin kemian teollisuuden asennuskohteisiin.