Täysin uudistettu tuoteperhe

Jukolux valaisimet

Teollisuusvalaisimet

JUKO ALH

Ennennäkemätöntä
kuumuuden kestämistä

JUKO ALH valaisin on rakennettu kestämään erittäinkin kuumia ympäristöjä. Tuotteen tavoitteena on suunnittelusta alkaen ollut toimintavarmuus jopa +100°C ympäristöissä. Erinomainen valinta teollisuuden kuumimpiin kohteisiin!

Teollisuusvalaisimet

JUKO ALT

Teollisuusvalaisimien parhaimmistoa

JUKO ALT valaisin on suunniteltu alusta alkaen toimimaan erinomaisesti haastavissakin kohteissa. Sen runkorakenne perustuu täysin JUKO ALX valaisimeen, joka on suunniteltu ATEX/EX ympäristöihin

JUKO HX

Raskaan teollisuuden valaistustarpeisiin

JUKO™ HX on teollisuusvalaisin räjähdysvaarallisiin tiloihin. Valaisimessä on käytetty viimeisintä LED teknologiaa ja se on tehty toimimaan kaikissa ympäristöissä. Vahva ja innovatiivinen rakenne takaavat pitkän eliniän lähes huoltovapaasti. Täysin alumiiniset heijastimet luovat vahvan valotuoton juuri haluttuun kohtaan, minimoiden mahdollisen häikäisyn. Valaisin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

ETAP

EUROOPPALAISTA laatua alusta loppuun

ATEX sertifioitu E2 valaisin on kehitetty käytettäväksi kaasu- ja pöly-ympäristöissä, joissa on räjähdysvaara johtuen korkeista lämpötiloista tai kipinöistä. Valaisimen ATEX luokitus on: EX II 3G Ex ec nA IIC T4 Gc // EX II 2D Ex tb IIIC T80°C Db. Valaisin soveltuu käytettäviksi ääriolosuhteissa, sillä se on IP66 tai IP69K -luokiteltu ja iskunkestävä (IK07).

 

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisätietoja!

Teollisuusvalaisimet

JUKO HT

Raskaan teollisuuden valaistustarpeisiin

Erittäin tehokas ja erilainen valonheitin teollisuuden kohteisiin. Palkittu teollinen muotoilu ja laadukkaat komponentit takaavat toimivuuden erittäin haastavissa olosuhteissa. Valaisimen muotoilu on palkittu Fennia Prize kunniamaininnalla.

JUKO HT perustuu samaan suunnitteluun kuin sen ”isoveljensä” JUKO HX. Valaisimen runkorakenne on sama kuin ATEX ja IECEx sertifoidussa tuotteessa, mutta muita komponentteja on voitu käyttää laajemmalta skaalalta. Täten tuote on käyttökohteiltaan monipuolisempi.

Rakennettu kestämään, jopa haastavimmissakin olosuhteissa. Täydellinen ratkaisu raskaan teollisuuden valaistustarpeisiin.


Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisätietoja!