AMMATTILAISILLE

Pyrimme aina kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen, jonka keskiössä on lisäarvon tuottaminen asiakkaallemme. Olemme erikoistuneet haastavien teollisuuskohteiden ja räjähdysvaarallisten tilojen valaistukseen.

Miksi valita jukolux?

ammattilaisilta ammattilaisille

Kaikki tuotteemme on suunniteltu käyttäjälähtöisesti. Tavoitteemme on kehittää tuotteita, jotka ylittävät asiakkaidemme odotukset. Jokainen toimiala, jokainen kohde ja jokainen asiakas on yksilöllinen; omine haasteineen, tarpeineen ja tavoitteineen. Me ratkaisemme yhdessä haasteet, löydämme tarpeet täyttävän ratkaisun ja pääsemme yhdessä tavoitteeseen; tarjoten parempia, tehokkaampia ja kestävämpiä ratkaisuja.

TUTUSTU TARKEMMIN

ATEX VALAISIMET

ATEX valaisimien hankinnassa tulee aina huomioida valaisimen soveltuvuus asennuskohteeseen. Valaisimet on aina koodattu, jotta asiakas kykenee valitsemaan kohteeseensa juuri oikeat valaisimet.

TEOLLISUUSVALAISIMET

Teollisuusvalaisimien kirjo on vähintään yhtä laaja kuin teollisuuskohteidenkin, siksi on äärettömän tärkeää valita oikea valaisin oikeaan kohteeseen.

valaistussuunnittelu

Kun kohteen valaistusta uusitaan, tehdään lähes poikkeuksetta kohteeseen myös valaistussuunnitelma. Tämän avulla voidaan hahmottaa tilan valaistusvoimakkuudet ja valaisimien määrä.

Kerro kohde, me AUTAMME

LISÄARVOA SINULLE

Vaikka et löytänyt juuri omaa kohdettasi yllä olevasta listasta, me lupaamme auttaa sinua.