Kokenut sähköasentaja JUKO ALT -valaisimen asennuksesta: ”Se oli todella yksinkertaista, eikä tätä tarvitse käytännössä huoltaa ollenkaan”

Sähköasentaja Mika Kuivasniemi asensi teollisuusyrityksen tuotantotiloihin JUKO ALT -valaisimen. JUKO ALT asennettiin suoraan vanhan suurpainenatriumvalaisimen tilalle.

 

— Vanhan valaisimen korvaaminen oli helppoa. JUKO ALT asennettiin suoraan vanhan valaisimen kannakkeeseen. Kannakkeeseen kiinnitettiin kaksi asennusrautaa, joihin JUKO ALT lukittiin paikalleen ja kytkettiin kaapeli kiinni. Asentaminen oli todella yksinkertaista.

 

Kuivasniemen mukaan JUKO ALT erottuu perinteisistä monimetalli- ja suurpainenatriumvalaisimista erityisesti huoltovapaudellaan. Kun tuotantotiloissa ei tarvitse tehdä määräaikaisia lampunvaihtoja, toiminta jatkuu ilman ylimääräisiä häiriöitä.

 

— Kyllä siitä on iso hyöty, ettei tarvitse kuluttaa aikaa valaisimen kanssa ja ihmetellä, mikä sitä vaivaa. JUKO ALT:ia ei käytännössä tarvitse huoltaa ollenkaan.

 

Sama hinta kuin valaisimen päivityssarjalla, paremmat ominaisuudet

 

Kuivasniemen mukaan JUKO ALT erottuu suurpainenatriumvalaisimesta myös värientoiston suhteen. Suurpainenatriumvalaisimien tuottama valo on kellertävää, kun taas JUKO ALT:in LED-lamput tuottavat valkoisempaa valoa.

 

— Heikko värientoisto ja kellertävä valo vaikeuttavat eri värisävyjen hahmottamista. Tämä voi pahimmassa tapauksessa johtaa esimerkiksi kytkentävirheisiin.

 

Kuivasniemen mukaan JUKO ALT on tehokas korvaaja suurpainenatriumvalaisimelle myös hintansa puolesta.

 

— Teollisuusvalaisimiin on saatavilla omia päivityspaketteja, mutta ne ovat kutakuinkin saman hintaisia kuin JUKO ALT. JUKO ALT on pitkäikäisyytensä ja huoltovapautensa vuoksi kestävämpi valinta. Tulemme todennäköisesti kääntymään Jukoluxin puoleen, kun tuotantotilojemme loppujenkin valaisimien uusiminen tulee ajankohtaiseksi.

 

JUKO ALT lyhyesti

  • Energia- ja kustannustehokkaampi kuin mikään markkinoilta löytyvä RetroFIT tai valaisinhuoltopaketti
  • Nopea asennus
  • Selkeät tuotevariaatiot, soveltuvuus lähes kaikkiin teollisuuskohteisiin

 

Tarkista tuotteen toimivuus sinun kohteessasi tästä

 

Katso videolta, miten tuotantotiloihin saavutetaan parempi valaistus vain 5 minuutissa!

 

Ota yhteyttä!

Jaa