OLEMME MUKANA SÄHKÖ VALO TELE AV MESSUILLA!

MITEN VALAISIN TOIMII 110°C YMPÄRISTÖISSÄ?

Varaa aikasi kätevästi ennakkoon suoraan kalenterista, ja tule kuulemaan uudesta ALH tuotteestamme.

Sami Gräsbeck

sami.grasbeck@jukolux.fi

JUKOLUX Oy Sähkö & Valo, osasto B249

@ Paviljonki Jyväskylä – 7.9.2022 – 9.9.2022

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun tuoteperheeseemme

Esittelemme messuilla erityiskuumiin ympäristöihin kehitetty JUKO ALH-tuoteperheen, jonka toimintakyky on testattu jopa +110°C ympäristöissä. Asiakkaalle säädettävä valovirta on yhdistetty erinomaisiin jäähdytysratkaisuihin, joten saat kohteeseesi aina juuri sopivan ratkaisun.

Paviljonki 7.-9.9.2022 Jyväskylä

ENSIESITTELYSSÄ HUIPPU-UUTUUS

ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ KUUMUUDEN KESTÄVYYTTÄ:

JUKO ALH

JUKO ALT — TEOLLISUUSVALAISIMIEN ABSOLUUTTISTA PARHAIMMISTOA

Messuilla on myös esillä suosittu JUKO ALT -valaisinperhe, joka kykenee korvaamaan teollisuuden lineaarivalaisimet kohteeseen kuin kohteeseen. Tuotteen laadukkaat komponentit takaavat yli 100 000 tunnin käyttöiän ja älykäs kiinnitysratkaisumme tekee valaisimien vaihdosta nopeaa ja helppoa.

Tule messupisteellemme B249 ja kerromme
Alt-tuoteperheestä lisää!

ENSIESITTELYSSÄ HUIPPU-UUTUUS

JUKO ALT

Innovaatioita kaikkien haastavien tilojen ratkaisuiksi

Toimintavarmuuden maksimoinnin takia JUKO ALH-valaistusratkaisuissa tehoelektroniikkaa ei sijoiteta valaisimen rungon sisälle. Yksi ulkoinen virtalähde voi ajaa kahta 1300 mm valaisinta tai neljää 600 mm valaisinta. Virtalähteet voidaan sijoittaa jopa 100m päähän itse valaisimista.

Optiona on tarjolla myös älykäs valaisimen himmennystoiminta, mikäli ympäristölämpötilat odottamattomasti kohoavat yli 110°C asteen. Suuremmat, satojen valaisimien kokonaisuudet voidaan toimittaa myös yhteistyökumppanimme DC ONE ratkaisulla. 

JUKOLUX ON EX- JA ATEX ERIKOISASIANTUNTIJA

Henkilöstöllämme on useiden vuosikymmenten kokemus erilaisista projektitoimituksista, joten suosittelemme toteuttamaan haastavaan kohteeseen saumaton kokonaistoimitus yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Aloitamme aina kohdekartoituksella, jotta pystymme heti alusta alkaen ratkaisemaan teidän tiloissanne vallitsevat uniikit haasteet