Suomalaista laatua

Valaisimet

Valaisimet ATEX tiloihin ja haastaviin teollisuuskohteisiin. Yleisvalaisimet teollisuuden eri prosesseihin ja ulkoalueille.

ATEX ZONE 1,21 Valaisimet

JUKO HX

JUKO™ HX on teollisuusvalaisin räjähdysvaarallisiin tiloihin. Valaisimessä on käytetty viimeisintä LED teknologiaa ja se on tehty toimimaan kaikissa ympäristöissä. Vahva ja innovatiivinen rakenne takaavat pitkän eliniän lähes huoltovapaasti. Täysin alumiiniset heijastimet luovat vahvan valotuoton juuri haluttuun kohtaan, minimoiden mahdollisen häikäisyn. Valaisin on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

JUKO HX:n eri variaatiot:

atex zone 2,22

ETAP

ATEX sertifioitu E2 valaisin on kehitetty käytettäväksi kaasu- ja pöly-ympäristöissä, joissa on räjähdysvaara johtuen korkeista lämpötiloista tai kipinöistä. Valaisimen ATEX luokitus on: EX II 3G Ex ec nA IIC T4 Gc // EX II 2D Ex tb IIIC T80°C Db. Valaisin soveltuu käytettäviksi ääriolosuhteissa, sillä se on IP66 tai IP69K -luokiteltu ja iskunkestävä (IK07).

teollisuusvalaisimet

JUKO ALT

JUKO ALT on tuote, jota uskallamme suositella valaisimeksi erityisesti sellaisiin tiloihin, jossa valaistus on jatkuvaa, laadukkaan valaistuksen tarve on suuri ja joissa asennus- ja huoltotoimenpiteet halutaan pitää minimissä. Valaisimen hinta on kilpailukykyinen ja se maksaa itsensä takaisin erinomaisen kestävyytensä ansiosta.

JUKO HT

Erittäin tehokas ja erilainen valonheitin teollisuuden kohteisiin. Palkittu teollinen muotoilu ja laadukkaat komponentit takaavat toimivuuden erittäin haastavissa olosuhteissa. Valaisimen muotoilu on palkittu Fennia Prize kunniamaininnalla.

JUKO HT perustuu samaan suunnitteluun kuin sen ”isoveljensä” JUKO HX. Valaisimen runkorakenne on sama kuin ATEX ja IECEx sertifoidussa tuotteessa, mutta muita komponentteja on voitu käyttää laajemmalta skaalalta. Täten tuote on käyttökohteiltaan monipuolisempi.

Rakennettu kestämään, jopa haastavimmissakin olosuhteissa. Täydellinen ratkaisu raskaan teollisuuden valaistustarpeisiin.

JUKO LT

JUKO LT tuoteperhe on kehitetty haastavan teollisuuden tarpeisiin. Siinä yhdistyy funktionaalinen teollinen muotoilu ja erittäin tarkasti valitut laadukkaat komponentit. Tarjoamme pitkän eliniän, helpon asennuksen ja valaisimen joka todellakin toimii. 

 

Tuote voidaan varustaa polykarbonaatti suojuksella tai tasolasilla. Lasi mahdollistaa tuotteen käyttämisen myös sellaisilla aloilla, joissa ilmassa olevat kemikaalit voivat haurastuttaa polykarbonaattia. Molemmat suojukset voivat olla kirkkaita tai opaaleja. 

 

Valo tuotetaan Osramin high power ledeillä, joiden toimintavarmuus on omaa luokkaansa. Eri optiset ratkaisut mahdollistavat tuotteen valonjaon 60° aina 120° asti.

valonheittimet

floodlight

Tehokas ja monipuolinen ratkaisu aluevalaistuksen tarpeisiin. Vankkarakenteinen valaisin koostuu 1-3 moduulista joista kukin tuottaa valoa 40000lm. Tuoteperhe sisältää laajan valikoiman optiikkavaihtoehtoja mikä mahdollistaa monipuoliset käyttökohteet. Valaisin voidaan kiinnittää joko aluesangalla tai ripustuskiskokiinnikkeillä. Valitessasi Floodlightin varmistat tehokkaan ja miellyttävän valaistuksen vuosiksi eteenpäin monissa eri kohteissa.

high bay v2

Finlux Pro High Bay V2 on innovatiivinen valaistusratkaisu teollisuuden ja urheiluvalaistuksen monipuolisiin tarpeisiin. Valaisin koostuu kahdesta tai kolmesta suunnattavasta valoyksiköstä, joista kussakin on korkealaatuinen optiikka, mikä mahdollistaa tasaisen valaistuksen toteuttamisen haastavissakin asennusolosuhteissa, usein jopa yllättävän pienellä määrällä valaisimia. Valaisimen suunnittelussa on myös kiinnitetty erityishuomiota käyttöiän maksimoimiseen.

yleisvalaistus

batten

Batten-valaisimet tarjoavat ympäristöystävällisen ja pitkäikäisen vaihtoehdon loisteputkivalaistukselle. Valaisinperheen tuotteet sopivat monenlaisiin valaistustarpeisiin. Yleisimmät käyttökohteet näille valaisimille ovat varastot, toimistot, portaikot, autokatokset ja parkkihallit. Batten-valaisimet kestävät hyvin myös teollisuustilojen vaativat olosuhteet. Batten-valaisimet asennetaan pinta-asennuksena, ja niiden käyttöikä on keskimäärin kymmenen vuotta. IP-luokitus on näissä valaisimissa 65 ja iskunkestävyys IK07.

sardes

Sardes-valaisimet ovat tyylikäs ja tehokas valinta tie- ja aluevalaistukseen. Laadukkaat komponentit ja täysin huollettava rakenne takaavat valaisimille erittäin pitkän eliniän Suomen vaativissa olosuhteissa.

Sardes-katuvalaisinsarja koostuu kolmesta eri rungosta (S/M/L).

Värilämpötila Sardes sarjan valaisimissa on 3000/4000K, ja IP-luokitus 66. Valaisinten käyttöikä on 100.000h L90B10C10. Valaisimet voidaan asentaa joko pylväs- tai varsiasennuksena.

Optiikkana saatavana L8 ja L9 tievalaistukseen sekä L3 aluevalaistukseen.
Valaisimet voidaan toimittaa valmiiksi kaapeloituina kohteeseen.

magnesia

Magnesia on suunniteltu erityisesti kiinteistöjen kulkuväylille ja aluevalaistus tarpeisiin, tehokas valontuotto 120lm/w ja kustannustehokas rakenne laadukkaiden komponenttejen kanssa tarjoavat erinoimaisen ratkaisun.

Värilämpötila magnesia sarjan valaisimissa on 4000K, ja IP-luokitus 66. Valaisinten käyttöikä on 100.000h L70B10C10. Valaisimet voidaan asentaa varsiasennuksena.

L8 Optiikka: Valaisee laajan alueen, sopii erityisen hyvin kulkuväylälle.

Tuotteet suositeltu asennuskorkeus 4-6m

erikoisvalaisimet

garden pole

Garden Pole on innovatiivisella ja modernilla tavalla muotoiltu tyylikäs puistovalaisin. Valualumiinirunkoinen valaisin koostuu kahdesta lähes täyden ympyrän muodostavasta kaaresta, joihin valonlähteet on upotettu optimaaliseen 26 asteen kulmaan. Tämän vuoksi valo jakautuu kauniisti ja tasaisesti laajalle alueelle valaisinpylvään ympärille. Asennuksen nopeuttamiseksi valaisimen liitäntälaite asennetaan tavallisuudesta poiketen pylväskoteloon, jolloin kaikki kytkennät voidaan tehdä mukavasti katutasolla. Valaisimen ja liitäntälaitteen sekä liitäntälaitteen ja syöttökaapelin väliset kytkennät tehdään helppokäyttöisillä pikaliittimillä, milloin valaisin on poikkeuksellisen nopea ja helppo asentaa.

asennustarvikkeet

asennustarvikkeet

Asennustarvikelistaus saatavilla jälleenmyyjältäsi.