Oinas ja Otso: korkealuokkainen valaistus erinomaisella hinta-laatusuhteella

 

Teollisuuskohteen valaistus on olennainen osa hyvää työergonomiaa. Työpistevalaistuksen on oltava laadukas, riittävän kirkas ja valaistava koko työskentelyalue, jotta työtä voidaan tehdä tehokkaasti ja turvallisesti. Valontarve on yksilöllinen, joten valaisimen säätömahdollisuus parantaa työtehoa ja vähentää silmien rasitusta.

 

Jukoluxin OINAS 2 24-900M PC1 DM on LED-työpistevalaisin, jonka portaattoman säätömahdollisuuden ansiosta jokainen työntekijä voi helposti säätää työpisteen valaistuksen itselleen sopivaksi. Viimeisin arvo jää valaisimen muistiin, joten seuraavana työpäivänä työskentelyn voi aloittaa sujuvasti itselleen sopivassa valaistuksessa.

 

Suosittu tehopakkaus työpisteiden valaistukseen

Kustannuksiltaan kilpailukykyisen ja energiatehokkaan OINAS-työpistevalaisimen valontuotto on 0–8200 lm ja valaisimen liityntäteho on 0–54 W. Valaisimen 4000 K värilämpötila luo viihtyisän työskentely-ympäristön.

 

OINAS-työpistevalaisimeen voi valita opaalilinssin tai mikroprismaattisen linssin. Molemmat ehkäisevät häikäisyä erittäin tehokkaasti. OINAS-työpistevalaisimen tuottama tasainen, laadukas valo auttaa työskentelemään tarkasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Valaisin on suunniteltu yhteensopivaksi yleisimpien teollisuudessa käytettävien työpöytien kanssa, ja suunnittelussa on panostettu helppoon asennettavuuteen.

 

”Olemme saaneet OINAS-työpistevalaisimista erittäin hyvää palautetta: asiakkaamme työntekijät kokevat työympäristön parantuneen merkittävästi OINAS-valaisimien hankkimisen myötä. Asiakkaamme ovat hankkineet OINAS-valaisimet työntekijöiden pyynnöstä niillekin työpisteille, joille niitä ei alun perin asennettu”, kertoo Ismo Aukee Jukoluxilta.

 

OINAS ja OTSO valaisevat tilan kuin tilan

Työpistevalaisimen lisäksi Jukoluxin OINAS- ja OTSO-valaisinperheisiin kuuluu useita teollisuuskohteisiin sopivia yleisvalaisinmalleja. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset valaisimet valmistetaan korkealuokkaisista komponenteista EU:ssa, ja ne on hyväksytty myös mm. teollisuuden hygienia-alueiden ja puhdastilojen valaistukseen.

 

OINAS-valaisimet sopivat erilaisten teollisuustilojen yleisvalaistukseen. Niitä suositellaan käytettäväksi alle 5 m asennuskorkeuksissa. OTSO-mallisto puolestaan sopii erinomaisesti vanhojen laajasäteilijöiden ja moniputkisten loistevalaisimien korvaajaksi. OTSOn optiset ratkaisut toimivat parhaiten yli 5 m asennuskorkeuksissa.

 

Sekä OINAS- että OTSO-yleisvalaisimia on tarjolla eri runkopituuksilla, tehoilla ja optisilla ratkaisuilla. Mallista riippuen valontuotto vaihtelee 7 800–15 442 lm välillä. Alumiiniprofiiliin tehtyjä, anodisoituja OINAS-valaisimia on saatavilla sekä DALI-ohjauksella että ilman ohjausjärjestelmää ns. on/off-valaisimena.

 

OINAS- ja OTSO-valaisimet on suunniteltu kestämään teollisuusympäristöjen olosuhteita: IK08-luokiteltuina ne kestävät keskisuuria iskuja. Valaisimien IP66-luokitus takaa täyden suojan pölyä vastaan, ja ne kestävät myös voimakkaita vesisuihkuja.

 

Kaipaako kohteesi työpistevalaistus tai yleisvalaistus päivitystä? Valitse sopiva valaisinmalli Ismon kanssa:

ismo.aukee@jukolux.fi

+358 500 469204

Jaa