• HUIPPUTASON KUUMUUSKESTÄVYYTTÄ

  JUKO ALH

  Tuotekuvaus

  JUKO ALh - Erikoisvalaisin erittäinkin kuumiin ympäristöihin

  JUKO ALH valaisin on rakennettu kestämään erittäinkin kuumia ympäristöjä. Tuotteen tavoitteena on suunnittelusta alkaen ollut toimintavarmuus jopa +100°C ympäristöissä. Erinomainen valinta teollisuuden kuumimpiin kohteisiin!

  VARAA TUOTE-ESITTELY!

  Haluatko kuulla lisää tästä tuotteesta? Varaa 15 minuutin tuote-esittely asiantuntijaltamme!

  MITÄ HUOMIOIDA VALITTAESSA JUKO ALH?

  • 1. VALAISIMEN KONFIGUROINTI

   JUKO ALH tuoteperheen valaisimia saa joko 600mm tai 1200mm mitoissa, joissa on joko kaksi (600mm) tai neljä (1200mm) LED -moduulia. Tuotteen valovirta voidaan säätää aina asiakkaalle soveltuvaksi, sillä valaisimen erinomaiset jäähdytysratkaisut mahdollistavat suurenkin tehon ajamisen tuotteeseen. Valaisinta konfiguroidessa on aina huomioitava ympäristön olosuhteet, sillä matalammat lämpötilat mahdollistavat suuremmat tehot.

  • 2. VIRRANSYÖTÖN VALINNAT

   Jotta valaisimen toiminta ääriolosuhteissa voidaan taata, valaisimen virransyöttö toteutetaan ulkoisilla virtalähteillä. Tämä tarkoittaa sitä, että valaisimen rungon sisälle ei tehoelektroniikkaa sijoiteta, jotta toimintavarmuus saadaan maksimoitua. JUKO ALH toteutetaan lähtökohtaisesti siten, että yksi ulkoinen virtalähde voi ajaa kahta 1300mm valaisinta tai neljää 600mm valaisinta. Virtalähteet voidaan sijoittaa tapauskohtaisesti jopa 100m päähän itse valaisimista. Optiona on tarjolla myös älykäs valaisimen himmennystoiminta, mikäli ympäristölämpötilat odottamattomasti kohoavat yli 100°C asteen. Suuremmat, satojen valaisimien kokonaisuudet voidaan toimittaa myös yhteistyökumppanimme DC ONE ratkaisulla. 

  • 3. PROJEKTOINTI

   Jotta valaistuksen uusinta saadaan toteutettua saumattomasti, tarjoamme myös projektointipalvelua kokonaistoimitukselle. Henkilöstöllämme on useiden vuosikymmenten kokemus erilaisista projektitoimituksista erilaisissa toimintaympäristöissä. Mikäli haluatte haastavaan kohteeseenne parhaan mahdollisen lopputuloksen, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme. Aloitamme aina kohdekartoituksella, jotta pystymme heti alusta alkaen ratkaisemaan teidän tiloissanne vallitsevat uniikit haasteet.

   TEKNISET YKSITYISKOHDAT

   ERINOMAINEN LÄMMÖNHALLINTA

   Tarkoin suunniteltu profiilin rakenne.

   HIGH POWER LEDIT

   Robusti, kestävä ja varma

   ULKOINEN VIRTALÄHDE

   Minimoi riskit, maksimoi toiminnallisuus

   Muokattavissa

   Modulaarinen rakenne

   TARKOIN TESTATTU

   Toimivuus taattu alueella -40°C … +110°C

   KOTIMAINEN

   Lähes 100% suomalaiset komponentit.

   Ulkoinen virtalähde luo uusia mahdollisuuksia

   Yksi ulkoinen virtalähde, jossa kaksi kanavaa. Per kanava 4 kappaletta 600mm JUKO ALH valaisinta tai 2 kappaletta 1300mm JUKO ALH valaisinta.

   Vaihtoehtona myös täysin kustomoitava virtalähderatkaisu suurien kokonaisuuksien hallintaan.

   Paperiteollisuus

   Innovaatioita kaikkien haastavien tilojen ratkaisuiksi

   Toimintavarmuuden maksimoinnin takia JUKO ALH-valaistusratkaisuissa tehoelektroniikkaa ei sijoiteta valaisimen rungon sisälle. Yksi ulkoinen virtalähde voi ajaa kahta 1300 mm valaisinta tai neljää 600 mm valaisinta. Virtalähteet voidaan sijoittaa jopa 100m päähän itse valaisimista.

   Optiona on tarjolla myös älykäs valaisimen himmennystoiminta, mikäli ympäristölämpötilat odottamattomasti kohoavat yli 110°C asteen. Suuremmat, satojen valaisimien kokonaisuudet voidaan toimittaa myös yhteistyökumppanimme DC ONE ratkaisulla. 

   TEOLLISUUDEN AMMATTILAISILLE

   Valaisimissamme on otettu huomioon ATEX ja IECEx sertifiointien tuomat tiukat vaatimukset. Kysyimme myös loppuasiakkailtamme heidän valaisintarpeistaan ja otimme tämänkin huomioon. Emme kehittäneet valaisimia vain kehittämisen ilosta, vaan ne on suunniteltu vaativimpiin kohteisiin alansa ehdottomien huippuosaajien toiveiden mukaisesti.

   Ennennäkemätöntä kuumuuden kestävyyttä

   Erityiskuumiin ympäristöihin kehitetty Juko ALH-tuoteperheen on kehitetty toimimaan jopa +100°C ympäristöissä. Toimintavarmuuden maksimoinnin takia valaisuratkaisuissa tehoelektroniikkaa ei sijoiteta valaisimen rungon sisälle, vaan jopa 100 metrin päähän itse valaisimesta. 

   JUKOLUX ON EX- JA ATEX ERIKOISASIANTUNTIJA

   Henkilöstöllämme on useiden vuosikymmenten kokemus erilaisista projektitoimituksista, joten suosittelemme toteuttamaan haastavaan kohteeseen saumaton kokonaistoimitus yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Aloitamme aina kohdekartoituksella, jotta pystymme heti alusta alkaen ratkaisemaan teidän tiloissanne vallitsevat uniikit haasteet

   TUTUSTU MYÖS NÄIHIN

   JUKO HX on suomalainen ATEX valaisin tilaluokkiin 1,21,2,22.
   JUKO ALT on täydellinen valinta haastaviin teollisuuskohteisiin.
   Yritys

   MIKSI VALITA JUKOLUX?

   Pyrimme aina kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen, jonka keskiössä on lisäarvon tuottaminen asiakkaallemme. Olemme erikoistuneet haastavien teollisuuskohteiden ja räjähdysvaarallisten tilojen valaistukseen.

   VARAA TUOTE-ESITTELY!

   Haluatko kuulla lisää tästä tuotteesta? Varaa 15 minuutin tuote-esittely asiantuntijaltamme!