Jukolux menestyksekkäästi sähkömessuilla

 

Jukolux on mukana Sähkömessuilla 7.–9.2.2024. Pohjoismaiden suurimmat sähköalan messut kokoavat alan toimijat Jyväskylään messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin. Tule tutustumaan valaisimiimme sekä vaihtamaan ajatuksia valaistussuunnittelusta, valaistuksen optimoimisesta ja valaisimien ominaisuuksista messuosastolle B229!

 

”Sähkömessut starttasivat eilen mahtavissa tunnelmissa. ATEX-tilojen valaistusratkaisumme ovat herättäneet valtavaa mielenkiintoa messukävijöissä. Meiltä löytyy ratkaisu ATEX-tilojen yleis- ja kohdevalaistukseen sekä poistumistie- ja turvavalaistukseen. Myös kuumien tilojen valaisimemme on otettu vastaan innostuneesti messuilla”, sanoo Rainer Rönnback.

 

”Olemme innoissamme, että pääsemme esittelemään koko ATEX-tuoteportfoliomme Sähkömessuilla. Messuilla pääsee myös tutustumaan tarkemmin JUKO ALX -lineaarivalaisimeemme, joka lanseerattiin kesäkuussa 2023 ja on saanut erinomaisen vastaanoton. ALX-valaisimessa yhdistyvät vuosien kokemuksen tuoma tietotaito ja uusimmat teknologiainnovaatiot”, jatkaa Sami Gräsbeck.

 

ATEX-tilojen vaativiin olosuhteisiin suunnitellun JUKO ALX -lineaarivalaisimen modulaarinen rakenne ja monipuoliset asentamismahdollisuudet varmistavat, että JUKO ALX mukautuu kaikkiin käyttötarpeisiin.

 

”JUKO AFX -valonheitin on herättänyt huomattavaa kiinnostusta messuosastollamme. ATEX-tiloihin suunniteltu JUKO AFX on tuotekehitysvaiheessa ja täysin uusi tuote portfoliossamme. JUKO AFX -valaisin on tuotteistamme valoteholtaan voimakkain ja sopiikin erityisen hyvin korkeiden ATEX-tilojen yleisvalaistukseen”, Gräsbeck kertoo.

 

Teollisuusvalaistuksen asiantuntijamme esittelevät uutuuksiamme ja muita tuoteportfoliomme tuotteita. Kuumien tilojen valaisimiimme voi tutustua yhteistyökumppanimme DC Onen messuosastolla B521.

 

”Sähkömessut ovat meille upea mahdollisuus tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Järjestämme messuilla asiakastilaisuuksia ja keskustelemme mielellämme teollisuusvalaistuksen uusimmista innovaatioista. Messut ovat erinomainen tilaisuus verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita. Odotamme keskusteluja etenkin asiakkaidemme, komponenttitoimittajien sekä mahdollisten jälleenmyyntikumppaneiden kanssa”, lisää Gräsbeck.

Jaa