JUKO-tuoteperheen uusiin tulokas JUKO ALT valloittaa tehokkuudellaan

Jukolux lanseeraa JUKO-tuoteperheen uusimman tulokkaan markkinoille keväällä 2022. Uusi haastaviin teollisuuskohteisiin suunniteltu JUKO ALT -lineaarivalaisin on pitkän ATEX tuotekehityksen ohessa syntynyt erinomainen teollisuusvalaisin JUKO ALT -tuote perustuu samaan perusrunkoon kuin sen ATEX-variantti, mutta sen ominaisuuksia on pystytty monipuolistamaan teollisuuskohteita varten. Valaisin on herättänyt jo nyt suurta mielenkiintoa asiakkaiden keskuudessa ja niiden ensimmäiset asennukset tehdään maaliskuun aikana.

 

Optiset ratkaisut johtavat valon haluttuun kohteeseen ilman häikäisyä

 

Valaisin on suunniteltu siten, että siitä saadaan irti maksimaalinen hyöty. Tarkasti mietityt ratkaisut maksimoivat tuotetun valon määrän ja minimoivat haittaavan häikäisyn. Kun valaistusta suunniteltaessa tiedetään tilan haasteet ja tarpeet, voidaan valaisimien sijoittelun ja eri valonjakojen avulla saavuttaa kustannustehokas ja kriteerit täyttävä valaistus.

 

 Lämmönhallinta tuotekehityksen lähtökohtana

 

Valaisimien liiallinen kuumeneminen lyhentää merkittävästi valaisimien ikää. JUKO ALT -valaisimen tuotekehityksessä onkin tehty monipuolista tutkimustyötä, jonka avulla sen lämmönhallinta on saatu optimoitua huippuunsa.  JUKO ALT- valaisimessa lämpö pyritään johtamaan pois kriittisten komponenttien luota mahdollisimman tehokkaasti. Hyvin suunniteltu lämmönhallinta säästää energiakustannuksissa, vähentää huollontarvetta ja pidentää merkittävästi valaisimen käyttöikää.

 

Kilpailukykyinen hinta

 

Tuotekehitys perustuu prosessin aikana opittuun, simuloituun ja testattuun faktaan. Lopullisessa tuotteessa on otettu huomioon kohderyhmien erilaiset tarpeet ja tuotteen elinkaarikustannukset. Tarkasti valitut laadukkaat komponentit, oikeat materiaalivalinnat ja taidokas teollinen muotoilu tekevät valaisimestamme pitkäikäisen kokonaisuuden haastaviinkin teollisuuskohteisiin.

Lopputuloksena JUKO ALT on tuote, jota uskallamme suositella valaisimeksi erityisesti sellaisiin tiloihin, jossa valaistus on jatkuvaa, laadukkaan valaistuksen tarve on suuri ja joissa asennus- ja huoltotoimenpiteet halutaan pitää minimissä. Valaisimen hinta on kilpailukykyinen ja se maksaa itsensä takaisin erinomaisen kestävyytensä ansiosta.

Uuden tuotteen virallisesta julkistamisesta tiedotetaan lähiaikoina tarkemmin Jukoluxin kanavissa!

 

Kiinnostuitko? Kysy heti lisää Ismolta tai Rainerilta!

 

Ismo Aukee 0500 469 204

Rainer Rönnback 044 985 2797

 

JUKO ALT lyhyesti:

 

  • Optimoitu lämmönhallinta takaa toimivuuden
  • Monipuolinen ja modulaarinen ratkaisu soveltuu moniin kohteisiin
  • Kustannustehokkaampi kuin uskotkaan

 

Tutustu kaikkiin valaisimiimme täällä!

 

Lue lisää ATEX-valaisimista täältä!

 

Jaa